Carregant Esdeveniments

Poty Alcapone dj

31 desembre 2018

Festa de Cap d’Any amb «Poty Alcapone» 

Poty Alcapone ha sigut conductor musical des de l’any 1989 de diversos locals nocturns molts dels quals ja sense rastre per la nit d’Astúries (Channel Rock Bar, Flamin’ Club i Sonotone), i és des de llavors que se l’ha pogut detectar com a dj en diversos espais i festes molt variades.

És abans que res un amant obert de la música en el seu sentit més àmpli, camaleònic movent-se dins i enfora de les etiquetes, estils exitants i populars com el Rock and Roll, Rythm and Blues, Soul, Funk, Latin Jazz, Punk, Boogaloo, Disco, Garage, Cumbia..etc…

El seu exquisit gust és versàtil i molt amplificat fet pel qual defuig de les pautes comercials que ens guien pel mercat, modes i radiofórmules actuals.

Amb ell balles i aprens. No pots deixar escapar una nit de Cap d’Any amb Poty Alcapone comandant la cabina, tot i que per a la ocasió no estarà sol. Properament, donarem més noticies sobre les novetats i sorpreses d’una nit tant especial.

La Festa seguirà amb dj Viva Tirado

La nit de Cap d’Any a Es Claustre organitzem un sopar de celebració, no hi faltaran les 12 campanades, amb raïm, i xampany.

Tot a punt per poder ballar en la festa de benvinguda del nou any.

 

Lloc
Es Claustre
Horari
31 desembre 23:45H
Preu
Gratuït
Afegir al calendari