Carregant Esdeveniments

Premis de la Música Balear

28 novembre 2018

Es Claustre presents als «I Premis de la Música Balear»

I Premis de la Música Balear – Premis Enderrock 2018 que se celebrarà el dimecres 28 de novembre a partir de les 20 h al Teatre Xesc Forteza de Palma. 

Aquesta és la primera edició d’uns guardons que volen visibilitzar i reconèixer l’escena musical illenca, des del pop-rock a la cançó d’autor, les músiques urbanes, el folk, el jazz i la clàssica, impulsats per la revista musical Enderrock.

Premis de la crítica i de votació popular

En la seva primera edició, durant la gala dels Premis de la Música Balear es farà lliurament d’un total de quinze guardons, dividits en dues tipologies, premis de la crítica i premis de la votació popular. Optaran als premis tots els discos d’artistes balears publicats en qualsevol format en el darrer curs, entre el setembre del 2017 i l’agost del 2018, en les categories de pop-rock, músiques urbanes, cançó d’autor, folk, jazz i clàssica.

Els premis de la crítica inclouran el Premi d’Honor, el Premi a la Trajectòria, el Premi al millor disc de l’any i el Premi al grup revelació. L’elecció dels discos i artistes elegits en aquesta tipologia anirà a càrrec d’una taula de crítics seleccionats entre periodistes i professionals de la música de les Illes Balears i les entitats organitzadores.

D’altra banda, els 11 premis de votació popular constaran de les següents categories: Millor artista de l’any, Millor disc de pop-rock, Millor disc de músiques urbanes (rap i electrònica), Millor disc de folk i noves músiques, Millor disc de cançó d’autor, Millor disc de jazz, Millor disc de clàssica, Millor disc en llengua no catalana, Millor cançó, Millor directe i Millor disc revelació.

Els Premis de la Música Balear són una iniciativa impulsada pel Grup Editorial Enderrock, amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear i el suport del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma i el patrocini d’Estrella Damm.

Lloc
Teatre Xesc Forteza de Palma
Horari
28 novembre 20:00H
Preu
Gratuït
Afegir al calendari