Carregant Esdeveniments

Renaldo i Clara

22 juliol 2021
AFORAMENT LIMITAT

«Renaldo i Clara» lluminosa en l’amor fa calor  

Renaldo & Clara, el projecte liderat per Clara Viñals, torna amb L’amor fa calor, un disc que recordarem com l’ascens definitiu del seu pop cap a una nova fita. Si quedaven pocs dubtes sobre el talent de Renaldo & Clara, L’amor fa calor els ha dissipat per complet. Aquest nou disc desprèn confiança i atreviment, i suposa una evolució en tots els sentits. Les noves cançons són plenes d’originals lletres que oscil·len entre una honestedat desarmant i la ironia més punyent. Però no només són les lletres les que sorprenen en aquest disc. Les melodies són enganxoses i contagioses, pròpies de les grans cançons del gènere.

Després dels primers treballs, Fruits del teu bosc i Els Afores, dos discos plens de cançons agredolces, amb L’amor fa calor demostren es troben en el seu millor moment, quan ja compleixen una dècada de vida.

La compositora lleidatana deixa endarrera les vibres més folk dels seus primers discos per un pop-rock més lluminós i divertit que convida més a ballar y molt menys a la introspecció melancòlica. La veu de la Clara es va clavant poc a poc al teu cervell a base de ritme i flow, gairebé sense força voluntaria però efectiva destresa, com quan algú et parla a cau d’orella.

La Clara retorna altre cop al nostre escenari i ara us demanem que no us la perdeu!

 

Lloc
Es Claustre
Horari
22 juliol 21:00H
Preu
15€
Afegir al calendari