Carregant Esdeveniments

Rita Payes i Elisabeth Roma

20 juny 2021
DOBLE CONCERT RITA PAYÉS

Rita Payés i Elisabet Roma

Totes les entrades del dia 19 son vàlides per diumenge dia 20 a les 19.00H

 

Estem davant del repte més gran de la seva carrera, ja que per primera vegada seran temes escrits i composats per ella mateixa,  quelcom que no ha fet mai abans en 9 anys de trajectòria. Tenim davant un àlbum de 11 temes enregistrats al prestigiós estudi de David Casamitjana, tècnic de la Sant Andreu Jazz Band i produïts per Juan Berbín, reconegut músic veneçolà premiat amb un Latin Grammy. Per últim, han tingut la sort de poder comptar amb l’ajuda de Carlos Freitas al mastering, qui ha treballat amb els grandíssims Toquinho, Caetano Veloso, Omara Portuondo o Gilberto Gil. La sonoritat que es desprèn ja és marca de la casa: jazz, bossa nova i guitarra clàssica. Una mescla que ha portat a mare i filla tocar per gran part de capitals del continent europeu i que, amb tan sols 1 single publicat, ja va col·locar-se al radar d’artistes històrics i del món mainstream. 

Els millors boleros s’escriuen quan tens el cor fet miques. I tothom sap que 21 anys són suficients perquè això passi. El que segurament no passa tan sovint és que es faci des d’un sofà d’un pis d’estudiants de Barcelona a les 4 del matí i que aquestes quatre línies a una llibreta s’acabin escoltant per a tot el món.

La Rita ens visita altre cop Es Claustre.

 

La jove trombonista i cantant catalana de 21 anys ha viscut i respirat música des que era una nena gràcies a la seva família. Va estudiar piano i més tard trombó i es va convertir en el seu instrument principal. Va entrar a la coneguda Sant Andreu Jazz Band sota la direcció del baixista i tenor Joan Chamorro i va participar en diversos àlbums al costat d’Andrea Motis, Eva Fernández i Magali Datzira.

L’Any passat dalt l’escenari del Claustre amb Las de Barcelona van fer-nos enlairar amunt i enguany l’esperem. No us ho perdeu per res del món.

 

 

Properes Activitats