Carregant Esdeveniments

Sofia Ribeiro Trio

09 juny 2024
JAZZ 

«Sofia Ribeiro Trio» ens presenta Casa

La formació que encapçala la sessió #2 dEs Claustre està protagonitzada per Sofia Ribeiro  veu i composicions,  –  Juan Pablo Balcazar — contrabaix,   Juan Andrés Ospina – piano.

 

Amb una formació sòlida de música moderna que l’ha portat per escoles de Berklee, Brusel•les o Barcelona, Sofia Ribeiro ha sabut combinar la seua formació en jazz amb una connexió molt profunda amb la música tradicional portuguesa i amb els ritmes brasilers, com ara la bossa nova. El seu fado mostra la varietat d’estils musicals que l’han marcat.

Sofia Ribeiro és una de les grans veus del país del fado, una cantant que té l’habilitat d’atraure immediatament el públic cap al seu univers sonor. Compta amb una sòlida formació en jazz, titulada per l’Escola Superior de Música e Artes do Espectáculo do Porto i amb un màster en jazz al Reial Conservatori de Brussel•les. Justament a la capital de la UE va rebre el segon premi al Certamen Internacional de Cantants de Jazz del 2005.

 

La quarta edició del cicle Es Claustre 23

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.