Carregant Esdeveniments

Sommeliers

30 agost 2022
NITS MÚSICA AL CARRER

«Sommeliers» i el seu cuidat maridatge per dins i per fora

Sommeliers presenta el seu tercer treball, Per dins i per fora. Aquest quintet format per Rocío Seligrat (veu); Maricel Pons (piano); Teresa Nogueron (clarinet); Marta Pons (violoncel) i Mireia Bartolí (violí) amb set anys de carrera a l’esquena, elaboren un maridatge molt cuidat, en què destaca una aroma especial. Un viatge musical d’aquest grup de dones, a qui els agrada jugar, provar i arriscar, i amb una sonoritat única.
 

Aquesta particular formació combina la música vocal amb la instrumental, canten a capella, fan percussions… No es deixen etiquetar un estil musical amb una sola paraula sinó que els agrada jugar, provar i arriscar. Positivisme, estima, il·lusió, constància i dedicació són les paraules que més representen a aquest grup de joves artistes.

 

Una iniciativa cada dimarts de Nits de Música per apropant-nos a l’escena musical de l’illa, a descobertes musicals que promet destapar bones ampolles, amb bones amistats i enmarcats en l’arquitectura de l’edifici històric del Mercat del Claustre del Carme.