Carregant Esdeveniments

Son3

15 agost 2021

«Son3» en una nova nit de jazz al Claustre

Son 3 ens mostrarà la seva proposta musical basada en la frescor, en l’espontaneïtat, alegria i també en l´experiència dels tres músics que es van trobar a Amsterdam per primera vegada l´any 2001.

Pablo Millas (Bass), Noè Escolà (Saxo/veu) i Oriol Riart (Guitarra/veu) amb la col·laboració de Fran Gazol (bateria) ofereixen un plat elaborat amb suculents ingredients com el Swing, el Son, el Blues, el Second Line de Nova Orleans, la Rumba, i el toc secret personal que aporta cadascun.

Durant la primavera de 2021, a l’Illa de Menorca sorgeixen una sèrie de melodies i ritmes vibrants, contagioses i picardones que desembocarien en el xou que podreu gaudir-ne aquest proper diumenge.

 

La creativitat pren regna solta i neix el poderós espectacle format amb músiques, cantigues, balls, gags, bams, percussions, interaccions i una mica de tota la resta.

 

Nit de jazz i swing per degustar al Claustre. Cada diumenge és nit de jazz al Claustre.

 

 

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.