Carregant Esdeveniments

Sopa de Cabra

18 agost 2017

SOPA DE CABRA, Tanca el Cercle, és el nom de la gira que posa punt i final a aquests tres anys de concerts de la banda

El 2017 serà el darrer any de gira i d’activitat dels Sopa de Cabra després de la gira 321 del 2015 i de la gira de Cercles, i abans d’una aturada per començar plantejar un nou treball

En aquesta gira, els gironins presentaran un nou espectacle de grans èxits i actuaran a espais i festivals que per motius d’aforament o d’agenda no havien pogut visitar ni al 2015 ni al 2016.

Aquesta etapa de Sopa de Cabra haurà tingut un gran recorregut en aquests tres anys de durada. L’expectació va ser màxima, quan la banda va aparèixer per sorpresa al terrat de la Oficina de Turisme de Girona, davant de prop de 8.000 persones per anunciar el seu retorn. Més de 15.000 persones en tres concerts van fer que al 2015 Sopa fossin el grup més venedor d’entrades cantant en català en una gira que comptava amb una producció escènica comparable a les gires dels artistes internacionals i que poques vegades es pot veure en un grup cantant en català . El seu nou disc després de més de deu anys sense publicar noves cançons, ha estat un dels discs en català més venuts de l’any. La gira de presentació  els ha dut a actuar a una vintena de poblacions, venent més de 30.000 entrades i esdevenint novament el grup més venedor d’entrades per segon any consecutiu. El 2016 també ha servit per celebrar els 30 anys de la banda dalt dels escenaris amb una gira que els ha dut per primera vegada a Londres, els ha tornat a Madrid després de 20 anys.

www.sopadecabra.cat