Carregant Esdeveniments

Suu

10 juny 2023
AiE

«Suu» Karaoke All-Stars

 

Amb una personalitat desbordant i una veu única, avui Suu és una de les millors compositores i una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans del gènere pop-indie i de la lluita per a l’apoderament de la dona. Si amb el primer disc el seu talent ja ens va sorprendre i amb segon, produït per Carlos Sadness, va saber fer-se amb un lloc imprescindible a l’escena, amb el seu últim disc, Karaoke, l’artista ha traspassat fronteres. S’ha guanyat la consideració del públic, la crítica i la resta de companys, demostrant també el seu gran carisma sobre els escenaris i a les xarxes socials.

Amb un 2022 estel·lar presentant Karaoke, estrenat a un Palau de la Música ple, la catalana ha passejat el seu talent pels principals festivals nacionals i estatals.

Una nit única i irrepetible on la cantant catalana farà gala del seu carisma i talent, acompanyada de grans artistes i amics a l’escenari. Un repàs dels seus tres discos amb col·laboracions de luxe, i on també estrenarà noves cançons. Amb totes i tots vosaltres, Karaoke All-Stars de Suu.

No et perdis aquest directe imprevisible de la Suu Es Claustre amb la col·laboració de la AiE!