Carregant Esdeveniments

The Trikinis

11 maig 2018

The Trikinis són el grup de moda aquest estiu a Menorca, amb un repertori basat en surf rock, rockabilly, garage i música guapa en general.

The Trikinis tenen un directe abassegador, amb hora i mitja de ritmes ballables, temes instrumentals, temes cantats, solos de bateria i guitarres eixordadores. The Trikinis estan comandats pel misteriós guitarrista “Enmascarado Sanchez”, un fugitiu internacional que no pot revelar la seva identitat, ja que el persegueixen el seus creditors. The Trikinis completen la seva formació amb el jove The Red Boy (fugitiu de la URSS) a la segona guitarra, Dr. Blackendecker (consultor multidisciplina) al baix, i Eduardo Manosbaquetas (antic nen prodigi vingut a menys) a la bateria. Els membres de The Trikinis s’ assemblen sospitosament a Pedro Sánchez, Pere Arguimbau, Xavi Martí i Eduard Florit.

The Trikinis compten amb la inestimable ajuda de n’Albert “Trek” Mir a les projeccions i samplers, completant una experiència audiovisual que només pot ser definida com “acollonant”.