Carregant Esdeveniments

Tornem a l’abril

06 abril 2024
INAUGURACIÓ

L’equip d’Es Claustre tanquem uns mesos

Tenim ganes de parar per tornar ben prest, i és per això que Es Claustre romandrà tancat fins el mes d’abril.

Tornarem per obrir tots els els cap de setmana, per la Primavera, per Sant Jordi, amb nous projectes, noves idees que necessiten madurar un poc i amb l’esclat d’una nova temporada d’activitats i concerts que us voldrem oferir. Així doncs, i com cada temporada Es Claustre restarà tancat fins el al 6/4/2023

Aturem la maquiària cultural per a poder explorar bé i treballar programació, agenda, convocatòries i fer també costat el nostre entorn d’amistats.

 

El 2024 amb una programació amb moltes mirades

Tanquem a partir d’ara fins ben entrat l’any vinent amb l’ull posat en l’actualitat, on molt aviat donarem a conèixer poc a poc nous avançaments i noves incorporacions que venen per quedar-se a l’espai d’Es Claustre.

Una nova programació cultural diferenciada, directe, viva i a la recerca de nous llenguatges i significats transformadors que molt prest n’oferirem un avançament.

Es Claustre pretén ser un referent en l’activitat cultural que es duu a terme a Menorca. Amb la intenció de donar cobertura a la necessitat d’espais per a la dinamització social i cultural del territori; es vol oferir per tant, un gran lloc de trobada per a entitats, vesins i vesines, i molt especialment per a totes aquelles persones que tinguin interès en les manifestacions culturals de tota mena i ganes de compartir-les i exterioritzar-les.

Moltes gràcies, tornarem en poder!

www.esclaustre.com