Carregant Esdeveniments

Wagner Pa dj

26 agost 2022

«Wagner Pa» en tempo DJ

Wagner Pa ens arriba de nou a Menorca després d’uns anys sense fer-ho. Ho farà per acostar-nos els seus ritmes afro-llatins, música brasileira i influències que acumula en la seva carrera musical.

Wagner Pa és el fundador de la banda Brazuca Matraca i pioner de l’escena bastarda dels anys 90 a Barcelona.

Brasiler d’origen, fa 25 anys que viu a Barcelona, on ha publicat tota la seva obra, quatre discos amb Brazuca, dos en solitari com a Perere, i el darrer per a públic infantil, amb Wag & Jo. El music brasileny és ja un veterà de l’escena mestissa de la ciutat que ha vist i compartit projectes de l’anomenat «so Barcelona». Apadrinat en primera instància per Manu Chao, fa temps que vola al seu aire amb un projecte càlid i personal, alhora nostàlgic i ballable. Tot i haver nascut a Rio de Janeiro, aquest músic brasiler que va “aprendre a fumar a Barcelona” –ell mateix ho explica així- ha signat amb Melic anteriorment i ara amb Tempo, el seu disc més personal i amb una riquesa musical més evident. Es tracta d’una barreja on les arrels brasileres es fonen, amb naturalitat, amb sonoritats urbanes i també llatines. Més ballable i festiu, sí, però sense perdre mai la saudade inherent a la veu del cantant, com ja demostrava en aquella llunyana Folia.

Protagonista també com a DJ a les mítiques Brazelona Sessions de la sala Sidecar, ha voltat per tot el món, com a DJ o amb la seva banda.

Un referent de la world music, els sons brasilers, el funk i el reggae ens portarà una nit càlida per ballar ritmes d’arreu.