Carregant Esdeveniments

Xanguito

06 agost 2019

Xanguito tot un referent de la festa a Mallorca. 

Xanguito és un gup de música que va irrompre al setembre de 2017 amb el seu disc debut Beix (U98 Music), el qual en menys d’un any s’ha convertit en un referent a les Balears i ha compartit llistes i cartell amb els grups més reconeguts de música en català.

El grup té un so propi que s’envolta d’una atmosfera acústica i s’acompanya de lletres que es caracteritzen per l’optimisme i l’humor emmarcades en el context illenc.
 Xanguito encetà la seva carrera amb més de 5000 descàrregues només dues setmanes després de pujar Beix, i es posicionà núm. 4 a iTunes Spain a la categoria “World Music”.

Premis Enderrock de la Música Balear 2018

Al 2018 guanyen dos Premis Enderrock de la Música Balear a la Millor Cançó (Te vendré a cercar) i Millor Directe (Gira Presentació Beix), quedant finalistes a Millor Disc, Artista Revelació i Artista de l’any. 
 Equipat d’un missatge serè i despreocupat, pinten de Beix tot el que es posa al seu camí, plasmant l’essència pacifista que els defineix i que et ve “a cercar tots els dies per sentir-te riure”. 
 El disc Beix compta amb la col·laboració d’artistes com Pau Debon (Antònia Font), Toni “Barbosa” i Toni “Txango” de Pirates Pirats i Apol·lònia. Beix es va enregistrar a La caja del Ruido i ha estat editat per la discogràfica U98 Music.

Joan Muntaner Pericàs: Guitarres i veu

Josep Castell Colom: Baix i cors

Josep Oliver Rubio: Trombó, guitarró i cors

Pau Belenguer Arias: Bateria

Samuel Martinez Rodilla: Trompeta i cors

Miquel Amengual: Percussió

www.xanguito.com