ES BLOG DES CLAUSTRE

Espai, Creació i Cultura Compartida < Tornar a la home

H&W_concertsHauser & Wirth i Es Claustre organitzen concerts vermut

Hauser & Wirth i Es Claustre organitzen quatre diumenges de sessions vermut amb diferents artistes. Seran sessions gratuïtes, sempre a les 12.15 hores, a la terrassa del restaurant Cantina.

Programa d’activitats:

S’inicia el 5 de setembre, el trio menorquí de jazz de Pere Arguimbau presentarà el seu darrer àlbum, que beu del jazz clàssic i el folk mediterrani.

Dins la programació del Menorca Groove Festival, l’artista Mû Mbana actuarà el 19 de setembre, presentant les seves harmòniques creacions influenciades pels cants religiosos africans.

El 3 d’octubre, la cantant maonesa Anna Ferrer portarà el folk inspirat en les tradicions musicals d’Espanya i Amèrica Llatina.

I finalment, el 17 d’octubre, el duo format per Carola Ortiz (veu i clarinet) i Juan Pablo Balcázar (contrabaix) compartirà amb el públic una sessió de Minimal hits de jazz lliure.

Les visites a l’Illa del Rei es poden fer amb els Yellow Catamarans i també amb els Bots Berguiners, el nou servei de taxi marítim que acaba d’iniciar l’activitat al port de Maó i que té com a particularitat el fet que són les primeres embarcacions impulsades per energia solar a la dàrsena menorquina.

Des de la galeria recomanen comprar i reservar els tiquets per a les activitats a través de la web.  En el cas de les entrades per als tallers familiars, inclouen tant l’activitat com els desplaçaments d’anada i tornada a l’Illa del Rei.

 

Més info: www.hauserwirth.com

 

Compartim