Carregant Esdeveniments

Albert Pla i Diego Cortes

20 juliol 2022
ESCÈNICS

«Albert Pla i Diego Cortés» s’instal·len en Es Claustre.

Aquest estiu a Menorca, el cantautor ens ofereix una nova funció del seu show acompanyat pel guitarrista Diego Cortés.

Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó, comentarista radiofònic…Tot això i molt més! Albert Pla és un paio únic que no deixa ningú indiferent. Adopta una aparença excèntrica i teoritza pensaments irreverents, però que són comuns i compartits entre moltes persones. Els seus seguidors l’idolatren, al contrari que els seus detractors.

El sabadellenc sempre s’ha rigut del mort i de qui la vetlla. I ara, amb 33 anys de mili a l’esquena i una pandèmia pel mig, segueix més actiu que mai. Només cal fer un cop d’ull a la seva agenda. Està de gira permanent amb l’espectacle ¿Os acordáis?, amb concerts pràcticament cada dia arreu de la geografia espanyola. Ara a Logronyo, ara a Madrid, ara a Sevilla. Però hi ha una cita sagrada que acostuma a respectar en la mesura de les seves possibilitats, i és que cada estiu ens revisita a l’escenari maonés.

La disbauxa està garantida!

El seu show conté tots el ingredients consubstancials –imaginables i inimaginables– al personatge que és i que ha anat construint. Es tracta d’un espectacle molt rodat, però sempre obert a la improvisació. L’altra marca de la casa és la interacció amb el públic, absolutament primordial. No és, per tant, només un concert, com tampoc no és només una obra de teatre o un monòleg. És tot això i molt més: actuacions musicals amb temes de diferents èpoques combinades amb històries còmiques i tràgiques i amb algunes “anades d’olla” d’allò més hilarants.

 

No et perdis els dimecres escènics d’Es Claustre dedicats a la dansa, a l’humor, a la crítica en diferents formats.