Carregant Esdeveniments

Alidé Sans

08 juny 2019

«Alidé Sans»

Torna a Es Claustre amb uns ritmes que tenen influències de tot el món i lletres carregades de denúncia social, compromís i reflexió.

Una ventada d’aire fresc baixa de les muntanyes de la Val d’Aran per abraçar l’escenari, Alidé Sans ens porta sinergia natural entre dues llengües: música i occità­aranès. Els seus concerts són d’aquells que no deixen indiferent. Ella, una d’aquelles artistes que és millor en carn i ossos, que a distància.

La seva carrera musical s’inicia el 2012 quan es descoberta amb el seu videoclip Esperança, projecte que denuncia la violència de gènere. Després d’haver debutat amb el disc Eth paradís ei en tu, la cantant, acordionista i guitarrista, publica el seu segon llarga durada ”Henerècla” (Hètaman, 2018), tota una revelació musical de ritmes mestissos i influències de músiques del mon.

Habitual en l’escena musical occitana, i cada vegada més en la catalana, Alidé ha portat el seu so als Països Catalans, Euskadi, Madrid, França, Itàlia, Alemanya, Luxemburg…i fins i tot els Estats Units.

Una veu i personalitat que despunten lliures.

Alidé Sans (veu, acordió diatònic i guitarra) Paulin Courtial (guitarra, efectes i percussions).

www.alidesans.com