Carregant Esdeveniments

Anna Szostak Quartet

18 setembre 2022
JAZZ 

«Anna Szostak Quartet» la veu i el jazz de Menorca.

La formació que encapçala la sessió #16 dEs Claustre està protagonitzada per en Anna Szostak a la veu, Icar Toset a la guitarra, Manuel Alvarez al contrabaix i Guiem Pons a la bateria.

Anna Szostak Quartet invoca els vells esperits del jazz, venint de la tradició cap als sons més actuals. D’origen Lituà -tot i que va viure la major part de la seva infància a Polònia- i establerta a Menorca des de fa 5 anys, Anna Szostak prové d’una família d’artistes -la seva mare és actriu i el seu pare bateria de jazz.

En aquest ambient musical Anna Szostak va començar a cantar des de  petita tota mena de gèneres musicals tot i que sempre ha tingut una especial predilecció pel jazz. Les seves principals influencies musicals són Shirley Horn, Billie Holiday, Stevie Wonder i Quincy Jones entre molts d’altres. La formació que l’acompanya compta amb la presència privilegiada d’Icar Toset a la guitarra, Manuel Álvarez al contrabaix i Guillem Pons a la bateria.

 

La Segona edició del cicle Es Claustre 23

 

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.

 

Properes Activitats