Carregant Esdeveniments

Antònia Font

30 agost 2024
CONCERT

«Antònia Font» entren dins Es Claustre

Des que Antònia Font va anunciar la seva gira per teatres i auditoris, «d’una manera més íntima, petita i pròxima», sabíem que els havíem de fer entrar a Es Claustre i viure’ls més de prop. Els mallorquins tornen perquè, com ells mateixos diuen, «no era possible fer aquesta gira sense passar per Es Claustre de Maó»

 

Després del seu pas per festivals i concerts en recintes de gran format, Antònia Font ha anunciat una nova gira per teatres, auditoris i espais de petit aforament, durant el 2024.

Després de la seva separació fa més d’una dècada, el 2021 van decidir tornar amb l’àlbum «Un minut estroboscòpia». Amb nous i antics temes sobre l’escenari, ens permeten gaudir d’himnes atemporals com «Alegria», «Viure sense tu» o «Wa Yeah!».  Des del seu retorn als escenaris, han passat per grans espais com el Palau Sant Jordi, el Festival Primavera Sound o el Festival Cruïlla.

Cada nou concert d’Antònia Font és un nou èxit de públic i certifica que les seves cançons havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.