Carregant Esdeveniments

Balkan Paradise Orchestra

03 setembre 2022
FESTES DE GRÀCIA

«Balkan Paradise Orchestra» i la festa al Claustre

Balkan Paradise Orchestra presenta BPΩ Tour, el seu nou espectacle. BPΩ és una fórmula única i irrepetible, un concert carregat de magnetisme (B), potència (P) i resistència (Ω).

Aquest 2022 les integrants de Balkan Paradise Orchestra volen compartir un espectacle amb la seva energia col·lectiva més genuïna. Uneixen tota la música i la festa que tenen dins per transmetre una força brutal en constant moviment.
La fórmula BPΩ Tour és l’essència de la banda. Una essència en estat pur basada en el magnetisme (B), que fa que el públic quedi impactat i no pugui parar de ballar; en la potència (P) de les seves coreografies i del so dels seus instruments; i en la resistència (Ω) física que tenen per donar-ho tot i transmetre la seva música.
 

Amb nous singles i moltes sorpreses, Balkan Paradise Orchestra presenta el seu tour més internacional que les portarà a als principals festivals de la península i d’europa i promet no deixar a ningú indiferent i que finalment podrà veure’s al recinte del Claustre.
 

No et perdis aquest impresionant directe a l’illa de les Balkan a Maó durant les Festes de Gràcia.

 

Amb el suport de l’Ajuntament de Maó.