Carregant Esdeveniments

Esto Sí Se Llama Querer

14 agost 2022
JAZZ 

«Esto Sí Se Llama Querer» el so d’un bolero col·lectiu.

La formació que encapçala la sessió #11 dEs Claustre està protagonitzada per na Eva Fernández a la veu i saxo, l’Alfred Artigas a la guitarra, en Juan Pablo Balcázar al contrbaix i en Dídac Ruíz a la percussió.

Esto sí se llama querer és un gran bolero col·lectiu, un disc coral on han participat un seixantena de músics, amics propers al segell, per celebrar plegats els vuit anys de trajectòria d’UnderPool.
Esto sí se llama querer és també una fotografia sonora d’una de les escenes musicals més actives de la ciutat de Barcelona. Un col·lectiu de músics de diferents generacions i trajectòries que com si es tractés d’una família i amb generositat han abocat tot el seu talent fent possible l’edició d’aquest disc.

 

La Segona edició del cicle Es Claustre 23

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.