Carregant Esdeveniments

FORTHEFRESHLYPEOPLE

30 juliol 2019

«ForTheFreshlyPeople» d’Eivissa a Es Claustre

 

ForTheFreshlyPeople és un concepte creat pel trompetista, compositor, pianista i productor eivissenc Pere Navarro, arran de la experiència viscuda amb “Lemon Emigrants”, conegut grup eivissenc de jazz/funk.

Aquest concepte és a més un col•lectiu de músics/grups/artistes, basat a Eivissa, però amb un peu a Barcelona, i per on hi han passat grans músics de tot arreu, com per exemple de França, Nova York, L.A., Suècia, Polònia…
Alguns dels noms a destacar que formen part d’aquest concepte i col•lectiu son: Franco Botto (Eivissa) Tomàs Fosch (Barcelona/Texas), Thomas K. Warburton Jr. (USA), Miko Weaver (USA – guitarrista de Prince), Anton Jarl (Suècia- Mambo Jambo), Llorenç Barceló (Mallorca) i Dani Domínguez (Madrid).

El concepte és formar grups efímers creats per a la ocasió amb músics de diferents estils i/o orígen, tant geogràfic com musical, per a una serie de concerts especials, i amb una base musical que oscil•la entre Jazz, Funk, Neo-Soul, Disco i l’R&B

La finalitat d’aquest col•lectiu és crear, innovar, interactuar, descobrir i explorar noves sonoritats a través dels grups efimers que es van creant. Tot això sense deixar mai la creativitat de banda. El punt de partida és sempre el de fer música de qualitat amb la millor actitud a sobre l’escenari, per tal de fer disfrutar al màxim a la “Freshly People” amb les millors vibracions i les millors notes musicals.

Aquest concert és una producció d’Es Claustre i de Talent IB