Carregant Esdeveniments

Philip Sherburne

01 octubre 2021
EXPERIMENTAL

«Philip Sherburne» convidat de luxe a l’ Arts al Nord’21

El nord-americà Philip Sherburne és tota una institució en el món del periodisme musical. Porta escrivint sobre música electrònica i experimental des de 1998, i ha treballat per a publicacions tan prestigioses com The New York Times, The Wire, SPIN, ResidentAdvisor o Pitchfork, on exerceix de contributing editor actualment. Però en Philip Sherburne és, a més, un excel·lent productor i DJ que ha actuat a algunes de les cabines i festivals més importants del planeta, i fins i tot ha arribat a convertir-se en un dels noms habituals del festival Unsound de Cracòvia, on hi actua edició rere edició. Recentment ha creat el segell Balmat un nou segell discogràfic de fronteres vaporoses ple de curiositats i juntament amb l’Albert Salines ‘Wooky’presenten Lapsus Ràdio, el programa que copresentan setmanalment a Ràdio 3.
 
Serà un autèntic luxe poder gaudir en Es Claustre i dins el marc d’aquests dos dies de la Creació Sonora d’un dels seus eclèctics sets farcits de novetats i sons.
 

 

 
 

 

Convocatòria Residència de Creació Sonora Arts al Nord 2021

 

Aquesta actuació s’enmarca dins la col·laboració entre Arts al Nord – Far Cultural (Residència d’artistes) i Es Claustre per crear la primera convocatòria de Residència de Creació Sonora Arts al Nord 2021 a Menorca. L’artista seleccionat és Nicolas Melmann, que presentarà el seu treball el divendres dia 1 a les 21.00h. Al llarg de dos dies Laia Mala, Jaume Reus, Cristian Pons, Nicolas Melmann i Philip Sherburne.

 

 

 

 
 
artsalnord