Carregant Esdeveniments

Poetry Slam Balear

25 maig 2019

Es Claustre amb la Festa «Poetry Slam Balear»

El 25 de maig, a les 21 h, a Es Claustre de Maó, els slammers més votats de Bunyola, Eivissa, Menorca i Palma t’esperen en un combat en què les úniques armes permeses seran la seva pròpia veu i cos.

Només tindran tres minuts per conquerir al millor jurat: el públic de Es Claustre. Però no tot s’hi val: els poemes han de ser de collita pròpia i els slammers no poden portar cap mena de disfressa o attrezzo.

El convidat d’honor d’aquesta Festa Poetry Slam Balear no serà cap altre que Salva Soler (Barcelona, 1976). Campió d’Espanya i medalla de bronze de la Copa del Món de Poetry Slam 2015 i un dels majors exponents de la poesia escènica i l’spoken word a escala internacional, ha actuat i realitzat tallers de poesia a 12 països (Estats Units, Bèlgica, Mèxic, Anglaterra, Brasil, França, Itàlia, Canadà, Holanda, Estònia, República Txeca i Portugal) i també arreu d’Espanya.

Destaquen les seves actuacions al Parlament Europeu (Brussel·les, 2016), la Casa del Lago (Ciutat de Mèxic, 2017), la Poetry Slam Philadelphia EUA (2017), la Casa de la Cultura Maisonneuve de Montreal (Canadà, 2017), el Festival FLUPP de Río de Janeiro (Brasil, 2015) o la seva masterclass i recital a la Universitat de Bryn Mawr College (Pennsylvania, Estats Units, 2017) i al Festival Kosmópolis de Barcelona 2015 (CCCB), entre d’altres. 

El seu text “De cine”, construït únicament amb títols de pel·lícules, es va viralitzar fins a arribar al milió sis-centes mil reproduccions en un mes i mig, l’octubre del 2018.

page1image1636512

Vine a descobrir més i més shows soprenents cada cap de setmana Es Claustre!