III PREMIS DE LA MÚSICA BALEAR
PREMIS ENDERROCK 2020

 

La iniciativa arriba a la tercera edició, i anuncia que la gala tindrà lloc el dijous 26 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma.

La festa de la música illenca atorgarà 5 premis de la crítica al millor disc i artista revelació, premi especial del jurat, premi d’Honor i Trajectòria. El palmarès es completarà amb 11 premis de la votació popular en les categories de pop-rock, músiques urbanes, cançó, folk, jazz i clàssica.

La primera volta de votació popular s’ha obert des d’avui i fins el 23 d’octubre al web www.premismusicabalear.cat

La iniciativa, impulsada per la revista Enderrock amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear, compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma i del Govern Balear.

La revista musical Enderrock visibilitza l’escena balear.

Aquesta tercera edició dels Premis Enderrock de la Música Balear es convoquen amb l’objectiu de reconèixer i donar visibilitat als músics i la producció discogràfica illenca. La gala de lliurament se celebrarà el dijous 26 de novembre a les 20.00h al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma, plantejada com una festa amb actuacions i estrenes en directe i la participació dels músics, la indústria musical illenca i les institucions culturals de les Balears. Es Claustre en participarem en les jornades professionals.