ES BLOG DES CLAUSTRE

Espai, Creació i Cultura Compartida < Tornar a la home

Avançament de la programació

Es Claustre presentem les primeres confirmacions d’artistes per l’estiu 2021

La Habitación Roja son la primera confirmació per la temporada d’estiu del 2021 a Es Claustre.

Aquesta banda valenciana son un dels pilars del pop indie estatal i disc rere disc ho confirmen. La seva activitat és precisa i constant i han anat apuntalant la seva carrera amb cançons memorables que es queden a l’imaginari col•lectiu tant pel que fa a les generacions més joves com per les que ja hi erem a les olimpiades de Barcelona 92.

Entre els mesos de juny-juliol-agost tindrem l’oportunitat de veure’ls a l’escenari d’Es Claustre.

Carmen Boza és la segona confirmació per la temporada d’estiu del 2021 a Es Claustre.

No espereu conformitat quan parleu d’aquesta artista. La Carmen sembla que hagi fet un pacte amb el canvi, el moviment, l’evolució o la búsqueda. Mentrestant, va deixant en aquest procés un plegat de registres que passen per les cançons acústiques, per les sonoritats més eléctriques, pel beat electrónic o el flow més R&B de la seva veu. En tot cas, la seva veu i les lletres de les seves composicions són les que sempre SEMPRE destil•len emocions que no deixen fred al públic.

El Kanka és la tercera confirmació per la temporada d’estiu del 2021 a Es Claustre.

Aquest cantautor i compositor malagueny amb cinc discos de trajectòria a aconseguit posicionar-se a les primeres files de la música española amb la seva original proposta. Son molts els artistes que juguen amb les influències de la música llatina o ibèrica, però pocs aconsegueixen la seva traça per fusionar estils amb tanta originalitat sonora i mantenint un nivell tant alt a les lletres, barreja de costumbrisme, humor y sabiduria popular.

Acostumat a fet gires internacionals, @el_kanka estarà present al escenari d’Es Claustre durant l’estiu del 2021.

La darrera de les confirmacions d’aquesta setmana és @renaldoiclara  

Renaldo i Clara: la compositora lleidatana deixa endarrera les vibres més folk dels seus primers discos per un pop-rock més lluminós i divertit que convida més a ballar y molt menys a la introspecció melancòlica. La veu de la Clara es va clavant poc a poc al teu cervell a base de ritme y flow, gairebé sense força voluntaria però efectiva destresa, com quan algú et parla a cau d’orella.

 

 

 

Compartim