Carregant Esdeveniments

Las Migas

29 agost 2024
CONCERT

«Las Migas» ens presenten Rumberas

Las Migas continuen imparables i tornen Es Claustre a actuar i presentar-nos les seves noves cançons.

 

Després de rebre aquest lluminós Latin Grammy i un Premi MIN a Millor Àlbum Flamenc (i dues nominacions més a millor producció i millor lletra) pel seu últim treball LIBRES, aquí estan de nou amb cançons noves, fresques, diferents, canalles i amb tota la força d’aquesta banda femenina de referència en el panorama internacional. Lluny de quedar-se en la seva zona de confort i continuar fent el que ja saben que funciona, elles prefereixen continuar l’aventura de buscar en nous estils, de trobar-se i tornar-se a perdre en aquest món de la música que és infinit i que les ha portat pel món sencer durant aquests vint anys de vida que celebren ja molt aviat.

 

A l’abril tornen a la terra on va començar l’«aventura Migas»,  a la ciutat de Barcelona, on presentaran «Rumberas» i més endavant a Madrid i als Estats Units, per a cantar aquestes noves cançons que elles tenen tantes ganes de compartir amb els seus fans, a viva veu i amb tot l’afecte i les ganes de sempre. O més. Són temes sobre la vida, les seves vides, les vostres vides, penes i alegries, històries que surten dels seus cors cap al món i que volaran ja amb vida pròpia des d’aquí fins a tots els petits racons de les vostres cases.

 

Si no heu estat mai a un concert d’elles és que la vostra vida encara no és plena. Són sentides, divertides, virtuoses, actuals però amb un respecte envers la música que ja hi era abans. La força de la seva feminitat està present entre elles generant una complicitat que va més enllà del llenguatge musical i ho transforma tot en moments únics.    

 

Un espectacle de força, color i emoció que no et pots perdre.

 

www.lasmigas.com