ES BLOG
DES CLAUSTRE

Espai, Creació i Cultura Compartida

Es Claustre al Van Van Mallorca

Es Claustre serem presents en els concerts del Van Van Market que tindrà lloc els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al Parc de la Mar de Palma. https://www.instagram.com/p/BxxpX88D9nU/?utm_source=ig_web_button_native_share Concerts i entrada gratuïta 31 de maig 19’00h -...

read more

Els Catarres a Maó

El pas d’Els Catarres pel concert d’Es Claustre ens deixa aquest impressionant enregistrament dels moments viscuts per la formació a l’illa de Menorca.

Us deixem el video resum dels concerts que vam fer el 5 el 8 i el 10 de setembre a MAÓ (Menorca), a SANT CELONI i a CAMBRILS, durant la gira TEMP2018 !

read more

La Tapa del Cine

La Tapa del Festival de Cine de Menorca, dijous 19 a les 12 h al Mercat des Claustre (Maó). Es tracta d’una degustació i concurs en què cinc bars elaboren la tapa de pel·lícula. El tiquet val 4 euros per participant. Es Claustre ens inspirem amb «Tierra Firme» de Carlos Marques-Marcet.

read more

Maó amb Orgull LGTBI

Aquí el programa d’actes de celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI 2018, que servirà per donar visibilitat a aquest col·lectiu i reivindicar, un any més, la igualtat efectiva de totes les persones, amb independència de la seva orientació sexual i identitat...

read more