ES BLOG
DES CLAUSTRE

Espai, Creació i Cultura Compartida

Jazz Es Claustre 23

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, Robadors 23.

read more

Abonaments 2023

Regala l’Abonament 2023 d’Es Claustre. Aquest any 2023 Es Claustre complirà el seu 15è aniversari! Disponible a esclaustre.com

read more

Sopes del Món

El festival «Sopes del Món» és una bona excusa per trobar-nos: els veïns i veïnes tenim l’oportunitat de sortir al carrer, i compartir tradicions culinàries d’arreu.

read more

La BOCA erótica

Els dies 6, 7 i 8 d’Octubre Es Claustre acull el VII Festival Internacional de curtmetratges La Boca Erótica. A la selecció oficial de curtmetratges de temàtica sexual s’hi podran veure fins a 16 films internacionals.

read more

CINEMA 2022

CINEMA 2022 Cada dilluns Cicle de Cinema Intercultural en català Aquest cicle de cinema vol posar en valor la diversitat cultural i promoure les relacions interculturals, com a forma de complir el novè dels compromisos pels quals la ciutat de Maó forma part de la Coalició Europea Contra el Racisme.

read more

Menorca Groove

Aquesta cap de setmana torna el festival de ritmes ballables!
MENORCA GROOVE 10-11 i 12 JUNY ES CLAUSTRE MAÓ
Big Menú, Vic Mirallas, Carlos Sarduy, Golfo de Guinea, Lessus, Lady Avocado, Midi Jazz Club, Maligna da Morte…són alguns dels artistes que passaran per Es Claustre de Maó.

read more

Sam G. C.

Engunay el cartrell és una peça il·lustrada d’en Sam G.C. La veritat és que ens encanta i no podem deixar d’observar-lo.

read more

JAZZ ES CLAUSTRE 23

Tots els diumenges, de juny fins a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, com és Robadors 23. Un cartell marcadament intergeneracional, amb formacions inèdites, i on farem confluir músics veterans amb noves promeses.

read more

Mercat Creatiu

Arriba el Solstici d’Hivern, Arriba el Nadal, arriba el Mercat Creatiu. Els dies 21, 22, 23 i 24 DESEMBRE ES CLAUSTRE – Sa Plaça
Hi trobaràs petits tresors de joieria, art, artesania, ceràmica, complements tèxtils, decoració…Tallers, Contes, Jocs, Concerts durant els dies prèvis a Nadal.

read more